Agro Innovatie Event op 28 februari


De Innovatie Coöperatie organiseert voor agrariërs en agrofood-mkb’ers in de Stedendriehoek en de IJsselvallei op woensdagavond 28 februari 2024 in het gemeentehuis de 7e editie van het Agro Innovatie Event. Inloop is vanaf 19.30 uur en het thema is ‘vernieuwingen op en rondom het boerenerf’. Het inspelen op de uitdagingen van deze tijd vraagt om toekomstgericht ondernemerschap. De Innovatie Coöperatie helpt ondernemers met innovatieve ideeën door het leggen van nieuwe contacten, door te inspireren en door te ondersteunen met kennis en financiering. Tijdens het event vertellen ondernemers zelf welke kansen zij zien, hoe zij deze oppakken en wat het hen oplevert.

Uitnodiging voor het Agro Innovatie Event op woensdagavond 28 februari in het gemeentehuis

Ondernemers delen ervaringen

De landbouw is volop in beweging en vaak levert dit mooie onverwachte samenwerkingen op. Zo staan Wessel Brand van loonwerkbedrijf Hofmeijer, agrarisch ondernemer Peter Voormeeren en Willem Hendrik van Randwijk van Dijkhof Bouw op het podium. Zij werken samen om tot een succesvolle biobased bouwketen te komen. En Marleen MacLean werkt samen met producenten zoals Mandy Plante van Vleesch van Plante en consumenten aan het initiatief De Local Farmers.

Inspirerend innovatieplein

Ook op het innovatieplein bruist het van praktische nieuwe ideeën en ondernemerskracht met meer dan 15 inspirerende ondernemers en organisaties. Maak kennis met onbemande streekwinkel De Pantry, proef de bieren van Beekzicht en nog veel meer.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor aanmelden en het complete programma op deinnovatiecooperatie.nl/event.