Bekendmakingen? Overheid.nl!


Snel en overzichtelijk alle ontwikkelingen in uw buurt volgen of de officiële bekendmakingen van de gemeente Voorst inzien

Overuwbuurt

Snel en overzichtelijk alle ontwikkelingen in uw buurt volgen of de officiële bekendmakingen van de gemeente Voorst inzien? Dat is mogelijk op overheid.nl en in de app van 'Over uw buurt'. 

Overzicht van de besluiten in uw buurt
De gemeente Voorst publiceerde wekelijks de bekendmakingen (aangevraagde en verleende vergunningen, vastgestelde nieuwe regelgeving, verkeersbesluiten en bestemmingsplannen die ter inzage liggen) op voorst.nl en in het Voorster Nieuws. Sinds 1 februari 2020 publiceren wij de bekendmakingen dagelijks. Als u meer wilt weten over deze dagelijkse bekendmaking dan is dit in te zien op de pagina officielebekendmakingen.nl van overheid.nl (met behulp van de zoekfunctie). Op overuwbuurt.overheid.nl is ook een mogelijkheid om u aan te melden voor een e-mailservice, de app Overuwbuurt te downloaden of direct te zoeken U ontvangt informatie over besluiten die direct invloed hebben op de omgeving. Via de app op smartphone of tablet of rechtstreeks via de e-mail. U stelt zelf in welke berichten u wilt ontvangen. 

Informatie van gemeente, provincie en waterschap komt via 'Over uw buurt' op één plek samen. Hierdoor bent u slechts één klik verwijderd van de meest recente berichten over de ontwikkelingen in de buurt of wijk. Met 'Over uw buurt' blijft u snel en eenvoudig op de hoogte.
 

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met de gemeente Voorst, Herma van den Brink: 0571-27 92 46 of Bettine Vissers: 0571-27 93 15.