Bespaar met woningisolatie


U kunt direct op uw energierekening besparen door uw woning te isoleren. Daarom start EnergieRijk Voorst (ERV) samen met de gemeente Voorst op dinsdag 26 september 2023 een ‘isolatieactie’ met een informatieavond in het gemeentehuis. Tijdens de isolatieactie profiteren inwoners van de afspraken die met betrouwbare lokale en regionale bedrijven gemaakt zijn. De bedrijven maken een offerte op maat met een aantrekkelijk aanbod voor bijvoorbeeld het isoleren van uw spouwmuur, dak of vloer en voor het vervangen van enkel- of oud dubbelglas.

Persoon met isolatiemateriaal

Informatieavond

Tijdens de informatieavond in de raadszaal zijn de deelnemende bedrijven aanwezig. U krijgt informatie over het isoleren van uw woning en het vervangen van glas. Wanneer is het de moeite waard en wanneer niet? En hoe vraagt u de subsidie aan?

Programma

19.00 – 19.30: inloop met koffie en thee
19.30 – 20.30: informatie over de actie
20.30 – 21.00: in gesprek met bedrijven en ERV

Aanmelden

De isolatieactie loopt van 26 september tot 15 december 2023. Op dinsdag 3 oktober wordt om 19.30 uur een webinar georganiseerd. Op www.energierijkvoorst.nl/isolatieactie staat meer informatie over de isolatieactie en de bijeenkomsten. Hier kunt u zich ook direct aanmelden voor een bijeenkomst.