Bijzondere raadsvergadering: afscheid van burgemeester Jos Penninx Donderdag 15 juli vanaf 15.00 uur [Afwijkende dag en aanvangstijd]


De gemeenteraad neemt op 15 juli 2021 afscheid van burgemeester Jos Penninx. Tijdens deze bijzondere raadsvergadering zal een aantal sprekers het woord richten tot burgemeester Penninx. Aan het slot van de bijeenkomst krijgt burgemeester Jos Penninx het woord.

Mede vanwege de nog geldende corona-maatregelen is het niet mogelijk om deze bijeenkomst bij te wonen. Het afscheid van raad en burgemeester is op verschillende manieren te volgen.

 

bijzondere raadsvergadering

Uitzending via website Raad

De bijzondere raadsvergadering kunt u vanaf 15:00 uur live in beeld en geluid volgen via deze link. Op 15 juli verschijnt op deze webpagina de knop “live”. Met een druk op de knop kunt u de raadvergadering volgen. Via diezelfde link kunt u de agenda raadplegen.

Televisie uitzending

De lokale omroep VoorstVeluwezoom zal de bijzondere raadsvergadering uitzenden. U kunt de uitzending volgen via de volgende TV Kabelfrequenties: KPN kanaal 1468; Ziggo kanaal 36 en Ziggo (CI-module kanaal 328).
De lokale omroep zal het afscheid ook via het internet streamen. Ga naar https://voorstveluwezoom.nl/tv/ en klik op de link ‘Klik hier om het kanaal te bekijken’.

Informatie

De griffie kan u attenderen op agenda’s van de komende bijeenkomsten van de gemeenteraad: rond-tafelgesprekken en raadsvergaderingen. Het kan zijn dat u daar gebruik van wenst te maken. In dat geval stuurt u een verzoek aan raad@voorst.nl
Vragen of suggesties? Neem gerust contact op met Bernadette Jansen (griffier) 0571-279 217 of Dini Vriezekolk (locogriffier) 0571-279 387