Collectieve inkoopactie zonnepanelen


Vanaf 1 juli gaat de succesvolle zonnepanelenactie weer van start.

Zonnepanelen

Gemeente Voorst organiseert samen met energiecoöperatie EnergieRijk Voorst, de Teugse zonspecialist en installatiebedrijf Eco Synergy een collectieve inkoopactie voor compleet geïnstalleerde zonnestroomsystemen.

Duurzaam en besparen

Zonne-energie is een oneindige bron van groene stroom. Daarmee levert zonne-energie een belangrijke bijdrage aan de duurzame energievoorziening van Nederland. Zonnepanelen op eigen dak is ook goed voor uw portemonnee. De investering verdient u in circa 7 jaar terug. En daarna heeft u nog 20 jaar gratis groene stroom van eigen dak.

 

De voordelen

  • Lokaal: Eco Synergy is een lokaal opererend bedrijf. Lokaal werken bespaart een enorme hoeveelheid CO2 uitstoot. En de lokale economie wordt gestimuleerd in deze uitzonderlijke tijden.
  • Duurzaam: Bij de selectie van de leveranciers en de gebruikte materialen kijkt Eco Synergy naast de betrouwbaarheid en kwaliteit, ook naar de duurzaamheid van de producten.
  • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De installateur kan zijn werk slimmer plannen en uitvoeren. Dat komt doordat met de collectieve actie zonnepanelen op veel woningen in onze gemeente geïnstalleerd worden. U krijgt daardoor een extra korting van 5% op de al scherpe prijzen van Eco Synergie. In deze actie kiezen we voor A-kwaliteit panelen en omvormers. Hiermee krijgen we een hoge opbrengst voor een scherpe eerlijke prijs.
  • Maatwerk: Iedere woning is anders. Daarom krijgt u na een bezoek van de installateur altijd een persoonlijke en vrijblijvende offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en uw wensen.

Hoe werkt het?

Meedoen met deze collectieve actie? De actie start op 1 juli. U kunt zich via energierijkvoorst.nl nu alvast aanmelden. Als u zich heeft aangemeld, komt een deskundige zonadviseur bij u thuis. Hij adviseert u over de geschiktheid van uw dak, het aantal panelen, en welke techniek in uw situatie het beste past. Na het bezoek aan huis ontvangt u een vrijblijvende offerte. Op energierijkvoorst.nl vindt u extra informatie en indicatieve prijzen voor de zonnepanelen.

 

BTW terugvragen en duurzaamheidslening

Als u als particulier zonnepanelen koopt dan kunt u de btw op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst. Dat is een extra korting van 21%. De gemeente Voorst stimuleert het nemen van duurzame maatregelen en biedt daarom de duurzaamheidslening aan. Dit is een lening waarmee u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert. Kijk op voorst.nl/duurzaamheid voor meer informatie.