De gemeente is verhuisd!


Vanaf vandaag zijn we tijdelijk gehuisvest in het oude Veluws College aan de Hietweideweg 20.

Gemeentehuis Hietweideweg

Dit geldt ook voor het politiesteunpunt en de Cleantech Regio. De medewerkers van het sociaal domein verhuisden al eerder dit jaar naar het Kulturhus, Jachtlustplein 11 in Twello.

Tijdelijke verhuizing
We verhuizen vanwege de renovatie van het gemeentehuis aan de H.W. Iordensweg 17 in Twello. Wij vinden het belangrijk dat de dienstverlening aan onze inwoners ook tijdens de verbouwing van het gemeentehuis goed is. Daarom zochten wij naar een passende tijdelijke huisvesting in Twello.

Voor het sociaal domein vonden wij die die in het Kulturhus. U kunt hier terecht als u een uitkering wilt aanvragen. Of als u een medewerker van werk en inkomen of onderwijs wil spreken.

Met alle andere vragen bent u nu welkom in het tijdelijke gemeentehuis aan de Hietweideweg 20. De medewerkers, het college van burgemeester en wethouders, en de raad zijn hier tijdelijk werkzaam in de oudbouw Veluws College. Wilt u langskomen? Dan is het prettig als u een afspraak maakt via 0571-27 99 11. Dit hoeft niet als u voor burgerzaken komt. De parkeerplaatsen staan met borden aangegeven.

We verwachten dat de werkzaamheden aan het gemeentehuis in maart 2022 klaar zijn. Dan verhuizen alle medewerkers terug naar het vernieuwde gemeentehuis aan de H.W. Iordensweg.