De Voorster Zomer inspireert toeristen en inwoners


De zomerkrant ligt sinds deze week op de mat.

Op maandag 13 juli 2020 heeft wethouder Harjo Pinkster het eerste exemplaar van de ‘Voorster Zomer’ uitgereikt aan Willeke de Weerd van Hertenboerderij en Minicamping De Weerd in Nijbroek. Bezoek Voorst heeft deze zomerkrant in samenwerking met het Voorster Nieuws uitgebracht om toeristen en inwoners te inspireren met allerlei tips, bezienswaardigheden en activiteiten in de groene gemeente Voorst. De Voorster Zomer ligt voor alle bezoekers klaar bij de toeristische ondernemers in de gemeente Voorst. Op bezoekvoorst.nl/zomerkrant staat de digitale versie voor toeristen die hun bezoek aan Voorst vooraf willen voorbereiden. 

Minimap

In het hart van de zomerkrant is een minimap opgenomen die u gemakkelijk uit de krant kunt halen en bewaren. Op deze handige overzichtskaart staan fietsroutes, wandelroutes en mogelijkheden om onderweg lekker een terrasje te pakken voor een drankje of om iets te eten. En zoekt u nog een leuk aandenken van uw bezoek aan Voorst? Dan is een mooi streekproduct een goed idee. Ook deze adresjes staan in de minimap opgenomen. 

Ontspannen in Voorst

Naast de bezienswaardigheden staan er ook ontspanningsmogelijkheden en een prijsvraag met leuke prijzen in de zomerkrant opgenomen. Daarmee is de zomerkrant ook interessant voor inwoners. Er is bijvoorbeeld een pagina met sportieve activiteiten zoals duiklessen, golfen, hardlopen en parachutespringen. Zo kunt u uw bezoek afwisselen met ontspannen en actieve uitjes. U hoeft zich dus geen moment te vervelen in Voorst! 

Meer informatie: bezoekvoorst.nl