Digitale bouwbalie


Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw bouwwensen en vragen in een persoonlijk gesprek te bespreken. Dit kan nu heel eenvoudig digitaal!

Buwbalie

Sinds de komst van het coronavirus is de ‘inloopbalie’ in het gemeentehuis gesloten om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Maar uw bouwwensen en vragen zijn natuurlijk niet gestopt. Er is zelfs een sterke toename in het aantal telefonische vragen, e-mails en verzoeken om vooroverleg. Wij merken daarbij dat er toch vaak behoefte is aan een persoonlijk gesprek met een medewerker.

Digitaal

Wij bieden u daarom graag weer de mogelijkheid om uw bouwwensen en vragen in een persoonlijk gesprek te bespreken. Dit kan nu digitaal. U maakt een afspraak met de knop “Afspraak maken” op de thuispagina van onze website. Kies daarna voor “Bouwbalie”. U komt dan in een scherm waarin u een dag en tijdstip kiest en uw gegevens invult. U ontvangt daarna van ons een e-mail met een link om deel te nemen aan het gesprek en verdere instructies. Voorlopig bieden wij deze mogelijkheid aan op dinsdagmiddag en woensdagmiddag.

Wat heeft u nodig

Wat heeft u thuis nodig? Een goede internetverbinding en een computer, laptop of tablet met microfoon en camera. Zorg voor een rustige omgeving. Wij maken gebruik van Microsoft Teams, maar u hoeft hier zelf niets voor te downloaden.

Wij ontvangen u graag bij onze digitale balie! Op deze manier kunnen wij u weer van dienst zijn zoals u dat van ons gewend was.