Digitale enquête vrijetijdsbesteding jongeren


Afgelopen najaar vroeg wethouder Harjo Pinkster aan de jongeren in de gemeente Voorst om de digitale enquête over vrijetijdsbesteding in te vullen. Hier is een goede respons op gekomen: maar liefst 700 jongeren hebben mee gedaan! Heel erg bedankt allemaal!

Jongeren

De jongeren die de digitale vragenlijst invulden maakten kans op mooie prijzen. Twee prijswinnaars, uit Klarenbeek en Nijbroek, kozen voor een clinic van BMX’er Niels Bensink. Zij beleefden eerder deze maand een spectaculaire ochtend in Voorst. De overige prijswinnaars kozen allemaal voor een kadobon van Buitink die zij per post ontvangen hebben. Veel plezier met jullie prijs!

Duidelijker beeld

Wethouder Harjo Pinkster is blij met het hoge aantal jongeren dat mee heeft gedaan aan het onderzoek: “Als wethouder voel ik me er verantwoordelijk voor dat jongeren in onze gemeente fijn en gezond kunnen opgroeien tot volwassenen die meedoen in onze samenleving. Met de ingevulde enquêtes krijgen we duidelijker in beeld wat jongeren daarvoor van ons nodig hebben. En hoe we er voor zorgen dat dit lukt. Jongeren weten zelf uiteindelijk het beste waar ze behoefte aan hebben. En daar gaan wij mee aan de slag”.

Benieuwd naar de uitslag van de enquête? Deze kunt u hier bekijken