Doe mee met de Warme Truiendag op 5 februari


Op vrijdag 5 februari 2021 vieren we de 15e Warmetruiendag. Ook dit jaar doen we met de gemeente Voorst weer mee. Meedoen is simpel: zet de verwarming lager en trek een extra warme trui aan.

Trui

Met één graad lager besparen we maar liefst 6% CO2 en 6% energie. En als we dit allemaal samen doen kunnen we op één dag het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen. Kortom, samen maken we het verschik! En dát is waar we met Warmetruiendag voor gaan.

Kans op een duurzaam cadeau

Doe mee met de actie en maak kans op één van de duurzame cadeaus. Trek uw meest originele, mooie of grappige warme trui aan en stuur uiterlijk 8 februari 2021 een foto en korte omschrijving naar duurzaam@voorst.nl met als onderwerp ‘Warmetruiendag’. Wilt u als bedrijf meedoen? Mobiliseer uw collega’s, wees creatief en maak een mooie (screen)foto, fotocollage of een ander origineel, coronaveilig beeld waarin jullie de warme truien laten zien en maak kans op één van de leuke én duurzame (thuiswerk)cadeaus. Bedrijven sturen voor deelname hun foto met omschrijving uiterlijk 12 februari 2021 naar duurzaam@voorst.nl