Doe mee met een NLdoet-activiteit op 11 of 12 maart


Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Om het vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen, nodigt NLdoet iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

NL Doet

In onze gemeente Voorst zijn tot nu toe 19 klussen aangemeld. Wilt u mee klussen? Kijk dan op www.nldoet.nl voor de beschikbare klussen en om u gelijk aan te melden.

Vrijwilligerswerk is leuk en gezellig

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Ervaar dan tijdens uw deelname aan NLdoet hoe leuk het is om vrijwilligerswerk te doen. En vraag ook aan uw vrienden, of familie, of zij met u mee willen klussen, dat is wel zo gezellig. Voor organisaties is NLdoet een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken, en natuurlijk ook om klussen geklaard te krijgen.

Meer informatie en aanmelden

Op www.nldoet.nl staat alle informatie. Hier kunt u zich ook als vrijwilliger aanmelden voor een klus naar keuze. Op het digitale dorpsplein www.kijkindekernen.nl staat een overzicht van de lokale klussen. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met de co√∂rdinator maatschappelijke initiatieven van de gemeente Voorst, Chris Frencken: c.frencken@voorst.nl , 0571-27 92 68.