Doe mee met ‘Junior Energiecoach’


Oproep voor gezinnen!

Thuis zo leuk en zo gemakkelijk mogelijk energie besparen? Doe mee met ‘Junior Energiecoach’, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. In de gemeente Voorst kunnen 50 gezinnen gratis hieraan meedoen. 

Met energie kun je lachen

Doel van het Junior Energiecoachspel is een schoner milieu en een vollere portemonnee. Deelnemende gezinnen krijgen meer inzicht in de mogelijkheden om thuis gemakkelijk energie te besparen. Het spel start op 3 oktober en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing. Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Lampenjacht en stekkerexpeditie

In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van Varkentje Rund (bekend van Het Klokhuis) online. Deze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. 

Gratis meedoen

In de gemeente Voorst kunnen 50 gezinnen gratis meedoen. Op juniorenergiecoach.nl staat meer informatie en kunt u zich tot en met 27 september 2020 als gezin aanmelden. Doe mee, voor een schoner milieu en vollere portemonnee.