Doe mee met Kern met Pit!


Wil jij jouw buurt mooier maken en heb jij daar een goed idee voor? Via de wedstrijd Kern met Pit kun je met jouw bewonersinitiatief aan de slag om een idee voor de leefomgeving binnen een jaar waar te maken

Inschrijven is gratis en kan tot en met 31 oktober via de website www.kernmetpit.nl. Daar vind je ook veel inspiratie van voorbeelden van initiatieven die de afgelopen jaren hebben meegedaan. Onder andere projecten zoals een buurtmusical, zorgapp, basketbalveld, buurtmoestuin of het starten van een kunstproject in de buurt. 

Professionele ondersteuning

Deelnemers aan Kern met Pit krijgen via de KNHM foundation professionele ondersteuning. Bijvoorbeeld door gratis advies, een eigen coach, gratis workshops, een landelijk netwerk, netwerkbijeenkomsten en hulp van ingenieursbureau Arcadis. Lukt het om binnen een jaar het idee te verwezenlijken? Dan ontvang je het predicaat Kern met Pit én duizend euro.

Laat je initiatief ook weten aan de gemeente!

De gemeente Voorst ondersteunt al verschillende bewonersinitiatieven. Laat je initiatief dus ook weten aan ons. Dan kunnen we samen bekijken hoe we elkaar verder kunnen helpen. Neem gerust contact op met Chris Frencken, coördinator maatschappelijke initiatieven via c.frencken@voorst.nl of op telefoonnummer 0571-27 92 68.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van kern met pit!