Doe mee met NLdoet in de gemeente Voorst


Het Oranje Fonds zet op 15 en 16 maart 2024 vrijwilligerswerk in de spotlights door samen met duizenden organisaties in het land NLdoet te organiseren. Iedereen is hartelijk welkom een dagje de handen uit de mouwen te steken. In onze gemeente zijn al 17 klussen aangemeld. Kijk op nldoet.nl voor welke klussen u zich een dagje als vrijwilliger kunt aanmelden.

Man aan het klussen onder spandoek van NLdoet

Vrijwilligerswerk: leuk en gezellig!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Ervaar dan op 15 of 16 maart met NLdoet hoe leuk vrijwilligerswerk is. En vraag ook uw vrienden of familie om met u mee te klussen, supergezellig! Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op nldoet.nl voor alle ins en outs en om u als vrijwilliger aan te melden bij een van de klussen. Op het digitaal dorpsplein kijkindekernen.nl staat een handig overzicht van de lokale klussen. Neem voor meer informatie gerust contact op met de coördinator maatschappelijke initiatieven van de gemeente Voorst, Chris Frencken: 0571-27 92 68, c.frencken@voorst.nl.