Duurzame Huizen Route


Op zaterdag 30 oktober en zaterdag 6 november 2021 is er weer de jaarlijkse Nationale Duurzame Huizen Route. Huiseigenaren in heel Nederland delen hun ervaringen met het verduurzamen van hun woning en stellen hun woning open voor bezoekers. Zij geven een rondleiding en beantwoorden graag uw vragen.

duurzame huizenroute

Wilt u aan de slag om uw woning energiezuinig te maken? Schrijf u dan in op duurzamehuizenroute.nl en leer van de ervaringen van andere huisbezitters die al stappen gemaakt hebben met het energiezuinig maken van hun woning.

Open duurzame huizen in uw buurt

Tijdens de Duurzame Huizen Route op 30 oktober en 6 november krijgt u de mogelijkheid om huiseigenaren bij u in de buurt persoonlijk te ontmoeten. In een ongedwongen sfeer heeft u alle tijd om de duurzame maatregelen te bekijken en de huiseigenaren al uw vragen te stellen.

Schrijf u in voor een bezoek

Op duurzamehuizenroute.nl staan allerlei soorten huizen, van vrijstaand tot een tussenwoning en van monumentaal tot nieuwbouw. Als u uw plaatsnaam invult krijgt u een overzicht van alle deelnemende huizen bij u in de buurt. U kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of onderwerp.