Energiescans bij bedrijven


De hoge energieprijzen worden voor veel ondernemers steeds problematischer. De Werkgevers Kring Voorst (WKV), Burgers met Energie, provincie Gelderland en de Gemeente Voorst ondersteunen de Voorster bedrijven met een energiescan.

Met dit project worden energiescans met 50% korting aan bedrijven in de Gemeente Voorst aangeboden. Het uitgangspunt is dat bedrijven, op basis van een energiescan door een energieadviseur, begeleiding krijgen bij het uitvoeren van aantrekkelijke energiebesparende maatregelen. Maatregelen die bovendien binnen enkele jaren terugverdiend kunnen worden.

Werkgeverskring Voorst biedt de energiescan aan voor alle bedrijven. Burgers met Energie richt zich vooral op de agrariƫrs.

Bedrijven

De energiescan van Werkgeverskring Voorst is voor alle bedrijven in de gemeente Voorst mogelijk. Met de energiescan krijgt u inzicht waar u als bedrijf met energiebesparing moet beginnen. Bovendien krijgt u een inschatting van de terugverdientijd van de te nemen maatregelen. Vanwege de subsidieregeling zijn de kosten voor de ondernemer beperkt (afhankelijk van het energieverbruik van het bedrijf).

Wilt u ook snel inzicht in uw mogelijkheden voor energiebesparing? Neem dan contact op met Jurgen Pijpker (jurgen@werkgeverskringvoorst.nl) of kijk op werkgeverskringvoorst.nl/energiescan om u aan te melden.

Agrariƫrs

Burgers met Energie biedt dezelfde scan aan voor agrarische bedrijven. De energiescan is gericht op uw eigen bedrijf en u krijgt bovendien advies en eventueel begeleiding bij het financieren van de maatregelen. Ook voor deze scan zijn de kosten beperkt door de subsidieregeling en afhankelijk van het energiegebruik van uw bedrijf.

Wilt u gebruik maken van deze scan? Neem dan contact op met info@burgersmetenergie.nl of kijk op burgersmetenergie.nl 

U kunt ook contact opnemen met de gemeente Voorst: duurzaam@voorst.nl of 0571-27 99 11.