Extra verkooppunten voor Voorster afvalzakken


Vanaf nu zijn de gele Voorster afvalzakken ook bij de verschillende verkooppunten te koop waar al de PMD-zakken (plastic, metaal en drankpakken) te koop zijn.

Afvalzakken

Bewoners van appartementen en aanleunwoningen gebruiken verplicht de gele Voorster afvalzakken voor hun restafval. Deze Voorster afvalzakken zijn (online via voorst.nl/afval-duurzaamheid-milieu/afval/voorster-afvalzakken ) te koop bij de gemeente. Vanaf nu zijn de gele Voorster afvalzakken ook bij de verschillende verkooppunten te koop waar al de PMD-zakken (plastic, metaal en drankpakken) te koop zijn.

Verkooppunten Voorster afvalzakken

U kunt de gele Voorster afvalzakken kopen bij:

  • Twello: Jumbo Binnendijk, Michiel de Ruyterstraat 101
  • Voorst: Coop Versluis, Rijksstraatweg 77
  • Klein Amsterdam: Klein Hekkelder, Heuvelderweg 9
  • Terwolde: Coop De Lelie, Molenweg 1

Restafval voor bewoners van appartementen en aanleunwoningen

Met de aankoop van de gele Voorster afvalzakken betalen de bewoners van appartementen en aanleunwoningen de ophaal- en verwerkingskosten van hun restafval. Bewoners van andere woningen betalen de ophaal- en verwerkingskosten van hun restafval per lediging van hun container voor restafval. De gele Voorster afvalzakken zijn te koop in sets van 26 stuks. Er is daarbij de keuze in sets met afvalzakken voor 12,5 liter, 25 liter of 50 liter.