Gemeentehuis deze vrijdag gesloten


De balie Bouwen is ook op donderdag 27 februari gesloten.

Tijdelijk gemeentehuis Hietweideweg

Het gemeentehuis aan de H.W. Iordensweg 17 is op vrijdag 28 februari 2020 gesloten. Dit komt omdat de medewerkers tijdelijk verhuizen naar de Hietweideweg 20 (oudbouw Veluws College) in Twello. Dit geldt ook voor het politiesteunpunt en de Cleantech regio. U kunt de gemeente die dag wel bellen via 0571-27 99 11 (van 08.30 tot 14.00 uur).

Alleen voor de aangifte van geboorte of overlijden is de burgerlijke stand deze vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur geopend. De balie Bouwen verhuist al een dag eerder. Daarom is deze balie zowel op donderdag 27 als op vrijdag 28 februari gesloten. Zij zijn ook niet telefonisch bereikbaar deze dagen. Het sociaal domein in het Kulturhus in Twello is gewoon open van 08.30 tot 12.30 uur. 

Laatste verhuisdag
Vanaf half januari staan er vaak verhuiswagens voor de deur van het gemeentehuis aan de H.W. Iordensweg 17. Verhuizers laden dozen en meubilair in. Aanleiding voor de verhuizing is de renovatie van het gemeentehuis. Op vrijdag 28 februari is de grote finale van het verhuiswerk. Dan verhuizen de laatste medewerkers, waaronder de medewerkers van Publiekszaken, naar de tijdelijke locatie aan de Hietweideweg 20.

De ervaring van de laatste weken is dat de verhuizing veel onrust en geluidsoverlast met zich meebrengt. De gemeente vindt een goede kwaliteit van de dienstverlening aan haar inwoners erg belangrijk. Daarom is besloten om deze laatste verhuisdag het gemeentehuis te sluiten voor publiek. 

Balie Bouwen donderdag 27 en vrijdag 28 februari gesloten
De medewerkers van de balie Bouwen verhuizen al een dag eerder, op donderdag 27 februari. De balie Bouwen is daarom op donderdag 27 en vrijdag 28 februari 2020 gesloten en deze dagen ook niet telefonisch bereikbaar. Vanaf 2 maart bent u hartelijk welkom op de tijdelijke locatie aan de Hietweideweg 20 in Twello. De balie Bouwen is open op werkdagen van 08.30 uur tot 12.15 uur en informeert u graag over bouwen, omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen en gronduitgifte.