Gemeentelijke onderscheiding ‘de Gulden Keper’ voor Marit Vogel


Op 7 januari werd Marit Vogel verrast met een bezoek van wethouder Rosmarijn Boender. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van SV Terwolde ontving Marit uit handen van de wethouder de gemeentelijke onderscheiding ‘de Gulden Keper’.

Uitreiking gemeentelijke onderscheiding aan Marit Vogel door wethouder Rosmarijn Boender

Zij is tien jaar verbonden geweest aan SV Terwolde waar zij vol enthousiasme danslessen heeft gegeven aan diverse dansgroepen. De laatste vijf jaar gaf ze zelfs ook danslessen bij GV Voorst. Marit toonde een enorme betrokkenheid bij beide verenigingen. Haar passie voor dansen was bij iedereen zichtbaar. Zo ook in de Deventer Schouwburg, waar ze in november met beide dansverenigingen een prachtige uitvoering heeft neergezet. Met de vele dansende meiden heeft ze een goede band opgebouwd en heeft ze de meiden veel vertrouwen gegeven. Op 15 december 2023 nam Marit Vogel afscheid van haar danseressen.

Ook was Marit enkele jaren betrokken bij het evenement de ronde van Terwolde, waar zij dansoptredens verzorgde. Dit evenement werd georganiseerd door Stichting Tamara uit Terwolde.

Het college van Voorst heeft besloten aan Marit Vogel de gemeentelijke onderscheiding ‘de Gulden Keper’ toe te kennen als blijk van waardering en erkentelijkheid voor haar langdurige verdienstelijkheid op sportief en maatschappelijk gebied in de gemeente Voorst.