Gemeenteraden van Voorst & Apeldoorn bezoeken Klarenbeek op 14 oktober


Het dorp Klarenbeek ligt op het grondgebied van Apeldoorn en dat van Voorst. Op 14 oktober 2021 maken de raadsleden van beide gemeenten nader kennis met de inwoners van Klarenbeek.

gemeenteraden bezoeken Klarenbeek

De bijeenkomst vindt plaats in Het Boshuis aan de Kerkweg 2. Het Boshuis verzorgt een digitale uitzending van deze bijeenkomst. Hierbij kunnen deelnemers van het dorpsbezoek in beeld komen.

Livestream

Deelname aan deze fysieke bijeenkomst van de beide gemeenteraden is mogelijk voor Klarenbekers die zich tijdig hebben aangemeld. Het aantal deelnemers is voor zowel Klarenbekers als raadsleden beperkt. Zo kunnen de deelnemers anderhalve meter afstand houden. Een corona-toegangsbewijs is niet nodig.
Het bezoek aan Klarenbeek is thuis te volgen via de livestream van Het Boshuis: https://hetboshuisklarenbeek.nl/. Klik vervolgens op de button “livestream”.

Programma

Bart Brouwer geeft de aanwezigen een inkijkje in de ontstaansgeschiedenis van Het Boshuis. Klarenbeeks Belang zal onderwerpen belichten die in het dorp spelen. Anja Boonzaaijer krijgt een podium om de raadsleden te informeren over haar rol als coördinator hulpvragen. Theo Dijkhof zal de raadsleden nader kennis laten maken met de nieuwe woonwijk Hessen-Allee. Tonnie Brugman zal ingaan op nut en noodzaak van de AED in Klarenbeek. Vervolgens staat het schoolgebouw De Dalk centraal. De school staat leeg en diverse initiatiefnemers willen iets moois doen met het gebouw.

Nazit en informeel contact

Het informatieve deel van deze ontmoeting van de beide raden met de Klarenbekers is van 19.30 tot 21.30 uur. Er is een inloop van een half uur gepland. Na afloop is er gelegenheid voor een informeel gesprek tijdens de nazit. Wie dat onder het genot van een drankje wil doen moet buiten zijn. Omdat er geen corona toegangsbewijs nodig is kan Het Boshuis binnen geen dranken schenken.

Thuis het dorpsbezoek volgen? Ga naar https://hetboshuisklarenbeek.nl/. Klik op de button “livestream”, u heeft geen code nodig.