Gewijzigde openingstijden Burgerzaken


Burgerzaken weer op maandagavond open

Met ingang van maandag 31 mei is Burgerzaken weer iedere maandagavond van 17.00 tot 20.00 uur geopend. Ook tijdens de avondopenstelling werken wij uitsluitend op afspraak. Plan dus op tijd uw afspraak online of telefonisch. Zonder afspraak mogen de medewerkers u niet helpen. Dit geldt ook voor het afhalen van documenten.

 

afbeelding tijdelijk gemeentehuis

Check uw reisdocument

Overweegt u een buitenlandse vakantie? Denk dan ook aan een geldig paspoort of identiteitskaart! Vaak realiseren mensen zich pas op het laatste moment dat hun reisdocument (bijna) verlopen is. Vergeet daarom niet om tijdig een nieuw reisdocument aan te vragen. Het kost u namelijk extra geld wanneer u een spoeddocument of zelfs een nooddocument moet aanvragen.

 

Digitaal regelen via voorst.nl

Veel producten kunt u online op voorst.nl regelen. Bijvoorbeeld een uittreksel Basisregistratie of uw verhuizing. Verloopt uw reisdocument of rijbewijs binnen twee weken? Of is het absoluut noodzakelijk dat u in persoon langskomt om een product aan te vragen? Maak dan eerst online of telefonisch een afspraak met ons.