Gratis nestkast bij isolatie,- en glasactie in gemeente Voorst


Steeds meer bedrijven bieden het isoleren van woningen aan. Door dit grote aanbod van aanbieders is het voor huiseigenaren lastig om een goede keuze te maken.

Isolatie

Daarom organiseert de gemeente Voorst in samenwerking met Energierijk Voorst en het Regionaal Energieloket een isolatie.- en glasactie voor haar inwoners. Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken voor haar inwoners en duurzame energiebesparing stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners isolatie en glas aanschaffen tegen een scherpere prijs.

Prijs, kwaliteit en ervaring van installateur

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de installaties van het isoleren van de woning of het plaatsen van dubbel glas zal uitvoeren.

Inschrijven voor de actie

Inschrijven voor de isolatieactie is mogelijk t/m 31 januari 2021. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname geeft de installateur advies over onder andere de hoeveelheid en de locatie van de isolatie en/of het glas. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen bewoners besluiten of ze meedoen met de actie.

Gratis nestkasten

Samen met u werken we aan een duurzame toekomst. Een duurzame toekomst gaat niet alleen om energiebesparing, maar ook om het rekening houden met de natuur. Daarom krijgt u een gratis nestkast - op te halen bij Welkoop in Twello - wanneer u een maatregel laat uitvoeren binnen deze isolatie,- en glasactie.

Nb: Vanwege de huidige lockdown kunt u uw gratis nestkast in het voorjaar van 2021 ophalen.

Door gratis nestkasten aan te bieden wil de gemeente zich samen met de inwoners inspannen voor de biodiversiteit. Voor meer informatie en voorwaarden, kijk op regionaalenergieloket.nl/voorst.

Over het Regionaal Energieloket

Als energieloket van gemeente Voorst helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Voorst.