Informatieavonden ‘Energie besparen in uw VvE’


In de afgelopen tijd zijn de energieprijzen behoorlijk gestegen. Dit heeft ongetwijfeld ook effect voor de leden binnen uw VvE. Tegelijkertijd is de transitie naar een aardgasvrije energievoorziening gestart, ook binnen de gemeente Voorst. Het verduurzamen van uw complex is daarom een logische stap geworden. Alleen hoe begin je daarmee en wat betekent dat nu eigenlijk voor u als VvE bestuur en voor uw leden?

De gemeente ondersteunt graag de VvE’s in het verduurzamen van hun complexen. Daarom organiseert de gemeente Voorst, samen met Stichting VvE Belang en de gemeenten Heerde en Epe, op donderdag 8 december 2022 om 19.30 uur bij VvE Badijkhof, Grotenhuisstraat 109 in Twello, een informatieavond ‘Zonnepanelen op VvE-daken’. U bent hartelijk welkom!

Informatieavond 8 december

Op 24 november 2022 was de informatieavond ‘Tips en valkuilen’. Via vvebelang.nl/events/epe-voorst-heerde kunt u zich gratis aanmelden voor de informatieavond ‘Zonnepanelen op VvE-daken’ op 8 december 2022.

Cursus

Voor VvE’s die nog meer willen weten, bieden we na de informatieavonden ook een 3-daagse cursus aan. Hiermee weet u nog beter wat u met uw VvE kunt doen op het gebied van duurzaamheid. Deze cursus is geheel gratis en niet verplicht. U kunt u voor de 3-daagse cursus aanmelden via vvebelang.nl/events/epe-voorst-heerde of tijdens één van de informatieavonden.