Informatiebijeenkomst A1


Op donderdag 24 januari organiseert Rijkswaterstaat samen met bouwbedrijf Heijmans een informatiebijeenkomst over de uitbreiding van de A1.

Informatiebijeenkomst A1

 Apeldoorn – Azelo in het gemeentehuis van de gemeente Voorst in Twello. U bent van harte welkom tussen 19.00 uur en 21.00 uur om u te laten informeren over de planning van de werkzaamheden, het ontwerp van de wegverbreding en de mogelijke hinder voor de omgeving en het wegverkeer. 

Start werkzaamheden begin februari
Vanaf februari 2019 start bouwbedrijf Heijmans in opdracht van Rijkswaterstaat met de voorbereidende werkzaamheden zoals het kappen en het verleggen en aanleggen van kabels en leidingen en grondwerk voor het plaatsen van de nieuwe portalen. Rijkswaterstaat verbreedt de A1 tussen Apeldoorn en Azelo (bij Almelo) in twee fases tussen 2018 en 2028. Dit is noodzakelijk omdat het (vracht)verkeer steeds meer toeneemt. Dit zorgt voor veel vertraging op dit traject. 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: rijkswaterstaat.nl of bel gratis met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (ma t/m zo 06.00 uur tot 22.30 uur).