Informatiebijeenkomsten maatregelen spoorwegovergangen in Twello


Op 12 en 13 oktober organiseren de gemeente Voorst en ProRail twee informatiebijeenkomsten over de maatregelen op de spoorwegovergangen in Twello. Samen met ProRail werkt de gemeente aan een integraal plan voor een veilig en bereikbaar Twello. Onderdeel van het plan zijn aanpassingen aan de overwegen Molenstraat, Stationsstraat, Domineestraat, Holthuizerstraat en Dernhorstlaan, en het realiseren van een spoortunnel (randweg Twello).

WWL plan

In juni 2021 organiseerde wij al twee digitale informatiebijeenkomsten over de voor te stellen maatregelen op de overwegen. Tijdens en na de digitale informatiebijeenkomsten zijn reacties ontvangen. Daarna hebben wij samen met ProRail de voorstellen verder uitgewerkt. Deze resultaten delen wij graag met u op 12 en 13 oktober 2021 bij Restaurant Korderijnk in Twello. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en het geven van uw reactie. We vertellen ook meer over het vervolgproces.

Fysieke informatiebijeenkomsten op 12 en 13 oktober 2021

Samen met ProRail nemen wij u mee in onze voorstellen per overweg. Uw inbreng draagt bij aan een goede afweging voor de uiteindelijk te nemen maatregelen. Daarom presenteren wij per overweg de maatregelen graag aan u tijdens de informatiebijeenkomsten op dinsdagavond 12 oktober en woensdagavond 13 oktober 2021. Beide avonden vinden plaats bij Restaurant Korderijnk in Twello en de informatie is op beide avonden gelijk. U bent hartelijk welkom, dus noteer één van beide avonden alvast in uw agenda. Vanwege de gewijzigde coronamaatregelen is de definitieve invulling van de avonden nog niet bekend. Volgende week leest u op deze pagina’s in het Voorster Nieuws en op voorst.nl en onze Facebook- en Twitterpagina meer over de definitieve invulling van de avonden.

Kijk voor meer informatie alvast op: www.voorst.nl/westelijke-randweg-twello