Inloopavond 6 februari over werkzaamheden Gemaal Terwolde


Op 6 februari 2024 organiseren Waterschap Vallei en Veluwe en de gemeente Voorst van 19.00 uur tot 20.30 uur een inloopavond in de kantine van SV Terwolde (Everwijnstraat 20) over de werkzaamheden bij het Gemaal Terwolde. Omwonenden en andere belanghebbenden zijn van harte welkom!

Gemaal Terwolde

Toekomstbestendig waterbeheer

Van februari 2024 tot en met juni 2026 voert Waterschap Vallei en Veluwe in samenspraak met de gemeente Voorst werkzaamheden uit bij het gemaal aan de Bandijk 23 en 25 in Terwolde. De werkzaamheden zorgen voor toekomstbestendig waterbeheer in de gemeente Voorst. Daarnaast worden de monumentale gebouwen gerestaureerd en krijgen het voormalige stoomgemaal en de bijbehorende schuur een nieuwe functie.

Inloopavond

Tijdens de inloopavond hoort u meer over de werkzaamheden en de planning daarvan. Om de werkzaamheden veilig uit te voeren, wordt de Bandijk tijdens de (ver)bouwperiode ter hoogte van Gemaal Terwolde (Bandijk 23-25) voor een langere periode afgesloten. U krijgt informatie over wat dit voor u betekent en welke omleidingsroutes er komen. Tijdens de inloopavond is ook de aannemer aanwezig om vragen te beantwoorden. Er is geen centrale presentatie.