Inloopavond Herinrichting Dorpsstraat & Schoolstraat in Twello


Samen met de ondernemersvereniging Twello Centrum werkt de gemeente Voorst aan de herinrichting van het centrum van Twello. De herinrichting wordt gefaseerd uitgevoerd. Na de eerste fase Duistervoordseweg, de tweede fase Stationsstraat en Marktstraat en de derde fase de Van Ghentstraat volgt in 2022 de uitvoering van de herinrichting van de Dorpsstraat en de Schoolstraat. Voordat wij de plannen definitief maken, nodigen wij u uit om op maandag 22 november 2021 tussen 18.00 uur en 20.00 uur het ontwerpplan te bekijken bij De Waardige Waard aan de Dorpsstraat 23 in Twello.

dorpsstraat twello

Centrumplan Twello

De ondernemersvereniging Twello Centrum en de gemeente Voorst vinden het belangrijk dat het centrum van Twello aantrekkelijk blijft voor ondernemers, bewoners en bezoekers om te winkelen en te verblijven. Ook wordt de riolering vervangen en een regenwaterriool aangelegd. Het ontwerp is opgesteld door architect Kor Zijnstra, samen met vertegenwoordigers van ondernemers uit de Dorpsstraat en de Schoolstraat en met de gemeente.

Informatie en uitleg over de inrichting

Tijdens de inloopavond kunt u het ontwerp herinrichtingsplan bekijken. De opstellers van het plan (de architect, een aantal betrokken ondernemers en medewerkers van de gemeente) zijn aanwezig om het plan toe te lichten en uw eventuele vragen te beantwoorden. Er zijn formulieren om direct tijdens de inloopavond uw reactie op het ontwerpplan te geven.

Aanmelden

Wij willen u de kans bieden om op een veilige manier de informatiebijeenkomst te bezoeken. Voor een goede spreiding van het aantal bezoekers delen wij de avonden op in twee tijdsblokken van een uur, namelijk van 18.00 uur tot 19.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Stuur een e-mail naar h.vanveldhuisen@voorst.nl (onder vermelding van uw naam en uw voorkeur voor een tijdsblok) om u aan te melden voor de inloopavond. Wij sturen u een bevestiging waarin we u informeren of uw gewenste tijdsblok nog beschikbaar is.

Coronatoegangsbewijs

Om de inloopavond bij te kunnen wonen, moet u een coronatoegangsbewijs hebben. Dit houdt in dat u volledig gevaccineerd bent, een recente negatieve testuitslag heeft of dat u onlangs corona heeft gehad en daarvan bent hersteld. Het coronatoegangsbewijs kunt u aanmaken via CoronaCheck.nl of met de CoronaCheck-app. Op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs staat meer informatie over het maken van een coronatoegangsbewijs. Kijk op www.coronatest.nl als u een testafspraak wilt maken of meer informatie zoekt over het testen.

Heeft u geen QR-code of kunt u om andere redenen de avond niet bijwonen? Bekijk dan vanaf 23 november 2021 het plan op www.voorst.nl 

Reageren

Reageren is mogelijk tot en met 10 december 2021 door een mail te sturen naar gemeente@voorst.nl of door een reactie-formulier in te vullen tijdens de inloopavond op 22 november.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met de gemeente Voorst: Geert Meijerink via 0571-27 93 28 of g.meijerink@voorst.nl , of Henri van Veldhuisen via 0571-27 93 73 of h.vanveldhuisen@voorst.nl