Afgelast: Inloopavond herinrichting Michiel de Ruyterstraat


In 2020 vervangen wij de riolering en de verharding van de weg in de Michiel de Ruyterstraat.

Inloopavond Michiel de Ruyterstraat Twello

Dit jaar vervangen we de riolering en verharding van de Michiel de Ruyterstraat in Twello. Een goed moment dus om onveilige verkeerssituaties aan te pakken. Het gaat om het stuk tussen de Duistervoordseweg en de Karel Doormanstraat. Op woensdag 18 maart 2020 komt het plan online. 

Annulering inloopavond

Vanwege de maatregelen van het Rijk tegen verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) annuleren wij de bijeenkomst van 18 maart 2020. Het ontwerp voor de herinrichting van de Michiel de Ruyterstraat is vanaf woensdag 18 maart 2020 wel digitaal te raadplegen op deze webpagina. U kunt vanaf dan ook vragen stellen over het plan of uw opmerkingen insturen.

Inloopavond 18 maart tussen 19.30 en 21.00 uur

Aan onze oproep om wensen en knelpunten aan te dragen, is veel gehoor gegeven. We verwerkten deze reacties (waar mogelijk) in het inrichtingsplan voor de straat. Het plan is op woensdag 18 maart 2020 te bekijken op de Brede School de Fliert, Jachtlustplein 30 Twello. U bent van harte welkom om tussen 19.30 en 21.00 uur binnen te lopen en het plan in te zien. Er is geen vast programma die avond. Medewerkers van de gemeente geven u graag informatie over het ontwerp en beantwoorden uw vragen.