Inloopavond herinrichting Van Ghentstraat te Twello


Op dinsdag 25 juni wordt een inloopavond georganiseerd over de herinrichting van de Van Ghentstraat te Twello.

Van Ghentstraat

Samen met de ondernemersvereniging Twello Centrum werkt de gemeente Voorst de komende jaren aan de herinrichting van het centrum van Twello. Deze herinrichting wordt gefaseerd uitgevoerd. Na de eerste fase (Duistervoordseweg) en de tweede fase (Stationsstraat en Marktstraat) volgt in 2020 de uitvoering van de Van Ghentstraat. Voordat wij de plannen definitief maken, nodigen wij u uit om op dinsdag 25 juni 2019 tussen 18.00 en 20.00 uur het conceptplan te bekijken. De locatie hiervoor is Kwalitaria Délifrance aan het Marktplein 26 te Twello.

Centrumplan Twello

De ondernemersvereniging Twello Centrum en de gemeente Voorst vinden het belangrijk dat het centrum van Twello aantrekkelijk blijft voor bewoners, winkelend publiek en ondernemers. Daarnaast wordt ook de riolering vervangen en een regenwaterriool aangelegd. Architect Kor Zijnstra heeft samen met enkele ondernemers van de Van Ghentstraat en de gemeente het plan opgesteld voor de gefaseerde herinrichting vanaf de Nieuwe Barteldweg tot aan de Duistervoordseweg. 

Informatie en uitleg over de inrichting

Tijdens de inloopavond kunt u het ontwerp herinrichtingsplan bekijken. De opstellers van het plan (de architect, enkele ondernemers en medewerkers van de gemeente) zijn aanwezig om het plan toe te lichten en uw eventuele vragen te beantwoordenOp dinsdag 25 juni wordt een inloopavond georganiseerd over de herinrichting van de Van Ghentstraat te Twello.. Er zijn formulieren om direct tijdens de inloopavond uw reactie op het conceptplan te geven. 

Reageren

Vanaf 26 juni 2019 is het herinrichtingsplan op voorst.nl  te bekijken. Reageren is mogelijk tot en met 14 juli 2019 door een mail te sturen naar gemeente@voorst.nl of door een reactie-formulier in te vullen tijdens de inloopavond op 25 juni. 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeente Voorst: Geert Meijerink g.meijerink@voorst.nl, 0571-27 93 28 of  Henri van Veldhuisen h.vanveldhuisen@voorst.nl,  0571-27 93 73.