Inloopavond toekomst Schapenweide Twello


Op dinsdag 13 september 2022 organiseert de gemeente Voorst in het gebied bij het Octagon (de locatie van de imkersvereniging aan de Burgemeester van der Feltzweg 2a in Twello) van 19.00 uur tot 20.30 uur een inloopavond over de inrichting van de schapenweide en omgeving.

U bent hartelijk welkom om uw mening en uw wensen voor dit gebied in te brengen.

Waardevol, groen gebied

De schapenweide is een waardevol, groen gebied in de kern Twello. Het bestaat uit lanen, een aantal weides en bospercelen. De komende jaren moet de gemeente een aantal dingen aanpakken. Zo moet het raster rond de weide vernieuwd worden en moeten oude en versleten bomen vervangen worden. Daarnaast willen we uitvoering geven aan het gemeentelijk Programma Groen. Hierin is het vergroten van de biodiversiteit een belangrijk speerpunt.  

Denk mee over de toekomst van de Schapenweide

De gemeente denkt graag samen met bewoners, bedrijven en verenigingen na over de toekomstige inrichting van dit gebied. Wat zijn de huidige kwaliteiten? En hoe maken we het gebied nog aantrekkelijker voor mens en dier? Heeft u hier idee├źn over? Dan spreken wij u graag tijdens de inloopavond op dinsdag 13 september.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met de gemeente Voorst en stuur een e-mail naar Marion Nederbragt, gebiedsregisseur Natuur en Landschap: m.nederbragt@voorst.nl