Koninklijke Onderscheiding voor de heer H.A. Barmentloo ter gelegenheid van zijn afscheid als trainer van de 35-45+ voetbal SV Voorwaarts te Twello.


De heer H.A. Barmentloo uit Twello ontving vrijdag 28 mei 2021 uit handen van burgemeester Jos Penninx de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Dit gebeurde ter gelegenheid van zijn afscheid als trainer van de 35-45+ voetbal bij SV Voorwaarts te Twello.

 

lintje foto 1 . Dhr Barmentloo

De heer Barmentloo ontplooide vanaf 2002 tot heden (ruim 19 jaar) vrijwillige activiteiten bij  de voetbalvereniging SV Voorwaarts. Hij was scheidsrechter bij de jeugd en ook zo nu en dan bij de senioren. Hij floot bijna wekelijks. Decorandus was ook een hele serieuze scheidsrechterbegeleider voor nieuwe scheidsrechters. Hij was secretaris van de scheidsrechterscommissie, waar hij tevens de vergaderingen notuleerde. Ook was hij lid van de Fair Play commissie om een veilig beleid te waarborgen en eventuele uitwassen te bespreken en om verdere zaken te voorkomen.

Daarnaast was decorandus vanaf 2005 trainer van de 35+ voetbal en stond hij elke vrijdagavond klaar om de wat oudere mannen hun wekelijkse uur beweging te geven.

Ook was de heer Barmentloo enkele jaren bestuurslid bij de afdeling voetbal.

25 jaar lang heeft de heer Barmentloo een leidende rol gehad door in de hoedanigheid van de goedheiligman de jeugd van SV Voorwaarts toe te spreken en te vermaken.

Decorandus treedt al ruim 15 jaar op als sinterklaas bij de Daniël de Brouwerschool te Wilp.

Henk Barmentloo kan worden gekwalificeerd als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd’.