Landelijke onderwijsstaking


Woensdag 6 november is er een landelijke staking van het basis- en voortgezet onderwijs. Reist uw kind met PlusOV naar en van school? Of doet uw school mee aan de staking? Dan vraagt PlusOV u vriendelijk om dit zo spoedig mogelijk aan hen door te geven om te voorkomen dat leerlingen op woensdag 6 november naar en van school worden vervoerd terwijl er geen lessen zijn.

PlusOV

Woensdag 6 november is er een landelijke staking van het basis- en voortgezet onderwijs. Reist uw kind met PlusOV naar en van school? Of doet uw school mee aan de staking? Dan vraagt PlusOV u vriendelijk om dit zo spoedig mogelijk aan hen door te geven om te voorkomen dat leerlingen op woensdag 6 november naar en van school worden vervoerd terwijl er geen lessen zijn. Daarnaast willen de chauffeurs graag weten welke kinderen wel of niet op 6 november met PlusOV meereizen. 

Oproep aan scholen

PlusOV roept de scholen op om zo snel mogelijk naar info@plusov.nl te mailen of uw school meedoet aan de staking. Ook voor uw eigen leerlingen is dit belangrijk om te weten. 

Oproep aan ouders en verzorgers

Informeer op tijd of de school van uw kind meedoet aan de staking. Laat het PlusOV zo snel mogelijk weten wanneer uw kind op 6 november geen vervoer nodig heeft: info@plusov.nl of telefonisch tussen 6.30 uur 's morgens en 22.00 uur 's avonds 088-758 76 55.

U hoeft niets door te geven als de school van uw kind niet meedoet aan de staking. PlusOV vervoert uw kind dan op woensdag 6 november volgens het normale schema.