Lijsttrekkersdebat op 11 maart


Vrijdag 11 maart om 20.00 uur organiseert de gemeente Voorst een lijsttrekkersdebat in de aula van het Veluws College in Twello (Veilingstraat 10). De inloop is vanaf 19.30 uur. Tijdens dit debat gaan de politieke partijen proberen u te overtuigen.

De onderwerpen van het debat zijn: wonen, verkeer, burgerparticipatie en klimaat. Inwoners gaven in een enquĂȘte aan deze onderwerpen het belangrijkst te vinden voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart.

U bent hartelijk welkom om het lijsttrekkersdebat in het Veluws College bij te wonen! Het is ook mogelijk om het debat live online te volgen via voorst.nl/voorststemt en op de televisie via de lokale omroep (KPN kanaal 146, Ziggo kanaal 36). Het debat is ook via het YouTube-kanaal van RTV794 te volgen.

Wilt u nu al kijken welke partij het beste bij uw mening aansluit? Op https://mijnstem.nl/voorst kunt u de stemhulp invullen. Kijk voor meer informatie over de gemeenteraadsverkiezingen, evenementen en politieke partijen op: https://voorst.nl/voorststemt