Meedoen met de Open Monumentendag


Molen De Zwaan in Voorst

Op zaterdag 14 september is de Open Monumentendag! Het comité Open Monumentendag Voorst werkt alweer enthousiast aan de samenstelling van een leuk programma. Het landelijke thema dit jaar is: Onderweg! – routes, netwerken & verbindingen.

Deelnemen als monumenthouder

Bezit u een monument en vindt u het leuk om op Open Monumentendag iets van uw monument te laten zien aan geïnteresseerde bezoekers? Dan hoort het comité Open Monumentendag Voorst graag van u! Deelname aan de Open Monumentendag betekent niet dat u uw hele monument hoeft open te stellen. Het kan ook gaan om een mooie kamer, een authentieke deel of een fraaie tuin. U beslist zelf wat u wilt laten zien. De reguliere openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur, maar dit kunt u natuurlijk naar wens aanpassen.

Meer informatie

Wilt u meedoen of heeft u vragen over (deelname aan) de Open Monumentendag? Stuur dan via openmonumentendag@voorst.nl een berichtje naar het comité Open Monumentendag Voorst. Het comité hoort ook graag van u als u een idee heeft voor een leuke activiteit (lezing, concert, wandeling, expositie, evenement etc.) die bij het thema past.