Mentale klachten? Hanna Verboom vertelt 6 maart haar verhaal


Op woensdagavond 6 maart 2024 vertelt Hanna Verboom over haar mentale klachten en haar worsteling hiermee in theater MIMIK in Deventer. Daarna wordt haar documentaire ‘Samen uit de Schaduw’ getoond. In deze documentaire gaat Hanna met haar broertje Juda op zoek naar mogelijkheden om het taboe te doorbreken en om te ontdekken wat helpt. Aansluitend gaat Hanna met een panel en met het publiek in gesprek over mentale gezondheid.

Twee mensen lopend op een grindpad met daarboven tekst "Samen uit de schaduw, woensdag 6 maart in theater Mimik in Deventer"

Praten over mentale klachten helpt

In Nederland krijgt bijna de helft van alle mensen weleens te maken met mentale klachten. Mens zelf, of hun naasten, worstelen bijvoorbeeld met somberheid, depressie, (sociale) angst, slecht slapen, stress of eenzaamheid. Helaas heerst er nog steeds een taboe op terwijl mentale klachten heel normaal zijn. En er samen over praten en naar elkaar luisteren juist helpt.

Meer informatie en reserveren

Om 18.45 uur gaat de zaal open. De avond begint om 19.00 uur en wordt mogelijk gemaakt door gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst en Salland Zorgverzekeraar. Wilt u erbij zijn? Ga dan naar mimik.nl/agenda/samen-uit-de-schaduw voor meer informatie en reserveer uw kaartje voor € 2 inclusief een drankje na afloop. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.