N345 dicht tussen 29 maart en 30 april


Groot onderhoud N345 tussen Sluinerweg en Voorst.

 

Provincie Gelderland voert tussen 29 maart en 30 april groot onderhoud uit aan de N345 tussen de Sluinerweg (de Kar) en Voorst. De werkzaamheden bestaan uit onderhoud en maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren. De provincie maakt van Gietelo een buurtschap en verlaagt daar de snelheid naar 50 km/u. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Doorgaand verkeer tussen Apeldoorn en Zutphen wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de A1, N348 en N345. Fietsers worden lokaal omgeleid tijdens werkzaamheden aan het fietspad.

wegwerkzaamheden
wegwerkzaamheden
wegwerkzaamheden

Gietelo

Op 29 maart start de provincie met de werkzaamheden bij Gietelo. De provincie werkt dan aan de N345 tussen rotonde Zutphenseweg (N345) / Hoofdweg (N789) en Voorst. De werkzaamheden tussen rotonde N345 / Deventerweg en Voorst zijn op 1 april afgerond. De werkzaamheden van Gietelo en de weg richting de rotonde Zutphenseweg (N345) / Hoofdweg (N789) zijn op 30 april afgerond.

 

Sluinerweg (de Kar) – rotonde Zutphenseweg (N345) / Hoofdweg (N789)

Tussen 6 en 16 april werkt provincie Gelderland aan de N345 tussen de Sluinerweg en de rotonde Zutphenseweg (N345) / Hoofdweg (N789). Op 19 april start de provincie met het onderhoud aan de rotonde Zutphenseweg (N345) / Hoofdweg (N789). De werkzaamheden aan de rotonde duren tot 25 april. Tijdens de werkzaamheden is de rotonde afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer vanuit Klarenbeek richting Apeldoorn volgt een tijdelijke weg naar de N345 en omgekeerd. Verkeer vanuit Apeldoorn richting Zutphen en omgekeerd gebruikt de omleidingsroute via de A1, N348 en N345.

 

Plan uw reis

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Hiervoor zijn regelmatig onderhoud en aanpassingen nodig. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder probeert provincie Gelderland zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers helpen overlast en drukte te verminderen door hun reis goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en de aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen.

 

Meer informatie

Actuele informatie over deze werkzaamheden staat op gelderland.nl/N345-Sluinerweg-Zutphen. Op bereikbaargelderland.nl staat actuele informatie over afsluitingen en omleidingsroutes.