Na een geslaagde Burendag op naar Kern met Pit | inschrijven voor 1 november


Heel Nederland vierde In het weekend van 24 september Burendag. Ook in de gemeente Voorst kwamen op zo’n 20 plekken buren samen om een klus in de buurt te doen, of om samen te genieten van een gezellige buurtbarbecue. Misschien is tijdens één van deze activiteiten wel het idee ontstaan om samen aan de slag te gaan om de buurt mooier te maken. Meld dan uw bewonersinitiatief aan bij Kern met Pit. Als u binnen een jaar uw idee voor uw buurt waar maakt dan ontvangt u professionele ondersteuning én u maakt ook nog kans op een mooie geldprijs voor uw idee. U kunt uw bewonersinitiatief gratis aanmelden via kernmetpit.nl tot en met 31 oktober 2021.

 

Kern met pit

Deelnemers aan Kern met Pit krijgen via de KNHM foundation professionele ondersteuning, zoals gratis advies, een eigen coach, gratis workshops, een landelijk netwerk, netwerkbijeenkomsten en hulp van ingenieursbureau Arcadis. Lukt het om binnen één jaar uw idee waar te maken? Dan ontvangt uw initiatief het predicaat Kern met Pit én duizend euro. Deelnemers van Kern met Pit krijgen ook gratis toegang tot de Kern met Pit-dag op 22 januari 2022. Op kernmetpit.nl vindt u inspiratie met voorbeelden van initiatieven uit de afgelopen jaren, zoals een buurtmusical, een zorgApp, het opknappen van een speelplek, een buurtmoestuin en het starten van een kunstproject in de buurt.

Geef uw initiatief ook door aan de gemeente

De gemeente Voorst ondersteunt al verschillende bewonersinitiatieven. Informeer daarom ook de gemeente over uw initiatief. Dan bekijken we samen hoe we elkaar verder kunnen helpen. Neem gerust contact op met de coördinator maatschappelijke initiatieven van de gemeente Voorst, Chris Frencken: c.frencken@voorst.nl , 0571-27 92 68.

kern met pit