Nieuwe campagne: #Zodus!


Deze week is de campagne #Zodus gestart, een nieuwe campagne van het project Voorst onder de loep.

Zodus lancering

Deze week is de campagne #Zodus gestart, een nieuwe campagne van het project Voorst onder de loep. Inwoners, verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties komen via #Zodus in actie om de gemeente Voorst nog gezonder, hechter en meer bruisend te maken!

Bibliotheek
Zo is de Bibliotheek Voorst|Brummen een actie gestart voor het opzetten van een zomer- en lenteschool voor kinderen van nieuwkomers, zodat zij beter Nederlands leren en tijdens de vakantie iets te doen hebben. En zet zwemvereniging Proteus zich in voor familie-zwemmen, waarin ouders kunnen zwemmen tijdens de zwemtraining van hun kinderen.

Kom ook in actie!
Heeft u ook een goed idee? Kom dan in actie! Op de gloednieuwe website www.zodus.nu kunt u aangeven welke actie u wilt starten! Het team van #zodus staat voor u klaar om mee te denken en te helpen met de zoektocht naar eventuele financiering. 

#Zodus on tour
De thuisbasis van team #zodus is Klein Twello, Maarten Tromplaan 2 in Twello. Daarnaast is het team ook 'on tour' en wekelijks aanwezig in een van de kernen van de gemeente Voorst. Kijk op de website  www.zodus.nu en op www.kijkindekernen.nl  wanneer het team de komende periode in uw dorp aanwezig is.