Onderscheiding voor Ine Siero-Klein Koerkamp


Op zaterdag 30 maart heeft burgemeester Jos Penninx een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Ine Siero-Klein Koerkamp uit Twello. 

Uitreiking lintje Siero-Koerkamp

Op zaterdag 30 maart heeft burgemeester Jos Penninx een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Ine Siero-Klein Koerkamp uit Twello. De versierselen behorende bij haar benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau werden door de burgemeester opgespeld.  

Ruim 40 jaar vrijwilliger
De uitreiking vond plaats tijdens de viering van haar 40-jarig jubileum bij De Zonnebloem, Regio Gemeente Voorst. Ine is al ruim 40 jaar vrijwilliger bij respectievelijk de afdeling Voorst en de afdeling Twello-Zuiderwijk van de Zonnebloem.

Helpende Plus
Ine verricht hier onder andere bezoekwerk en assisteert bij activiteiten. Daarnaast is zij werkzaam als Helpende Plus bij de zorgorganisatie Trimenzo. Daarnaast was zij gedurende een periode van enkele jaren verantwoordelijk voor het secretariaat en is zij 10 jaar achtereen meegegaan met Zonnebloemvakanties. Tijdens deze vakanties nam zij de zorg voor de gasten op zich.

Een benoeming in de orde wordt verleend wegens bijzondere verdiensten jegens de samenleving.