Online informatieavond over isolatieactie


Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Een geïsoleerde woning blijft warm in de winter, en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie. Zo bespaart u tot honderden euro's per jaar op uw energierekening, en u helpt het klimaat.

isolatieactie

Op verzoek van de gemeente Voorst biedt het Regionaal Energieloket gratis ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning. Het Regionaal Energieloket organiseert daarom een actie voor woningisolatie. Deze start met een online informatieavond op 24 november 2021 om 19.30 uur.

Makkelijk en voordelig energie besparen

De gemeente Voorst wil het u als inwoner gemakkelijk maken om energie te besparen. Daarom starten de gemeente en het Regionaal Energieloket een isolatieactie. Op verzoek van de gemeente Voorst is een ervaren isolatiebedrijf in de regio gekozen. Dit heeft een aantal voordelen voor u:

 • Kwaliteit:
  onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in uw regio bekeken. De installateur is gekozen vanwege zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.
 • Scherpe prijs:
  met de isolatieactie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf zijn werk slimmer plannen en uitvoeren en krijgt u een scherpe prijs.
 • Maatwerk:
  iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte op maat voor uw woning en wensen.

Zo werkt de actie

 1. Inschrijven voor 19 januari 2022 via https://regionaalenergieloket.nl/voorst
 2. Woningopname: de installateur bekijkt of uw woning geschikt is voor isolatie.
 3. Persoonlijke offerte: u ontvangt een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u uw woning laat isoleren.
 4. Installatie: gefeliciteerd! U kunt nu genieten van een warme woning.

Online informatieavond op 24 november

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen wij u meer over de isolatieactie en over de subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De gemeente, het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen.

Datum: 24 november 2021
Tijdstip: 19.30 tot 20.30 uur
Locatie: online; meld u aan op https://regionaalenergieloket.nl/voorst

Zo meldt u zich (vooraf) aan voor de informatieavond

 1. Ga naar https://regionaalenergieloket.nl/voorst
 2. Vul uw postcode in.
 3. Klik op 'isolatieactie'.
 4. Klik op 'Aanmelden informatieavond', u ontvangt daarna een e-mail met de link.