Ouderavond ‘Scherm de baas’ op 28 november


Ouders van nu hebben regelmatig vragen over het beeldschermgebruik van hun kinderen. ‘Hoe maak ik goede afspraken?’, ‘Wanneer is gamen nog gezond?’ en ‘Hoeveel schermtijd is normaal?’. Daarom organiseert Tactus in samenwerking met de gemeente Voorst een ouderavond over het opvoeden van pubers en hun schermgebruik.

Hoe gaat u als opvoeder om met schermgebruik, en zijn jullie als gezin ‘Scherm de Baas’?

Interactieve avond over gamen, social media en opvoeden

Op 28 november om 19.30 uur zijn alle ouders met kinderen in groep 8 van de basisschool of in de onderbouw van het voortgezet onderwijs (en andere belangstellenden) hartelijk welkom om deel te nemen aan de interactieve ouderavond ‘Scherm de Baas’. De locatie van de avond is de aula van Zone College in Twello. In samenwerking met Helder Theater krijgen ouders een ludiek kijkje in de wereld van de opvoeding van pubers en het schermgebruik. 

Herkenbare opvoeddilemma’s

Door herkenbare opvoeddillema’s uit te spelen laat Helder Theater zien dat ouders niet alleen staan in dit soort situaties. Tussendoor geeft een medewerker van Tactus informatie over beeldschermgebruik en tip. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.tactus.nl/agenda of stuur een e-mail naar schermdebaas@tactus.nl