Overeenkomst duurzame renovatie getekend


Architectenbureau De Twee Snoeken B.V. uit Den Bosch heeft de aanbesteding gewonnen om het gemeentehuis van de gemeente Voorst duurzaam te renoveren.

Ondertekenen Twee Snoeken

Architectenbureau De Twee Snoeken B.V. uit Den Bosch heeft de aanbesteding gewonnen om het gemeentehuis van de gemeente Voorst duurzaam te renoveren. Afgelopen dinsdag werd de overeenkomst tussen dit bureau en de gemeente Voorst officieel gemaakt met een handtekening. Dat gebeurde in het voormalige Veluws College, de locatie die over ongeveer een jaar gaat fungeren als tijdelijke werkplek voor de gemeenteambtenaren tijdens de verbouwing van het huidige gemeentehuis.

Mijlpaal
Burgmeester Jos Penninx zette zijn handtekening onder de overeenkomst namens de gemeente Voorst. Van architectenbureau De Twee Snoeken was projectmanager Bert Kaasjager aanwezig om te tekenen. Een groot deel van de gemeenteambtenaren was getuige van deze mijlpaal. In alle vroegte waren zij te voet van het gemeentehuis en vanaf het Kulturhus naar het Veluws College gekomen. Hier konden zij alvast een blik werpen op het gebouw waar zij over ongeveer een jaar tijdelijke intrekken. 

Integraal
De Twee Snoeken is geen onbekende waar het gaat om renovaties en projecten op het gebied van duurzaamheid. Talloze gebouwen nam het bureau afgelopen jaren al onder handen. 
De Twee Snoeken gaat als ‘total engineer’ integraal aan de slag op diverse terreinen: van het ontwerp van het gemeentehuis tot de installatietechniek en van brandveiligheidsadvies tot een goed werkklimaat. Een aannemer die de verbouw van het gemeentehuis gaat uitvoeren, wordt in een later stadium gezocht. Het vernieuwde gemeentehuis moet uiterlijk op 21 maart 2022 volledig in gebruik zijn. Twee dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen.