Per 23 maart werken we op afspraak


Dit is nodig vanwege het coronavirus.

Hietweideweg

Vanaf aanstaande maandag 23 maart werken wij alleen nog maar op afspraak. Dit geldt voor alle diensten die wij aanbieden. Ook sluit de frontoffice op locatie in het Kulturhus. Deze collega’s gaan tijdelijk vanuit het gemeentehuis aan de Hietweideweg 20 werken. Zo houden we één locatie draaiend en houden we onze dienstverlening op peil.  

Let op: het consultatiebureau van Vérian blijft gewoon open in het Kulturhus.

Wilt u dus vanaf maandag 23 maart iemand spreken van het Maatschappelijk Netwerk Voorst of van het Centrum voor Jeugd en Gezin? Heeft u een vraag over financiële ondersteuning? Of heeft u een vraag voor een collega van burgerzaken of de bouwbalie? Belt u dan met een van onderstaande nummers. We proberen nog steeds zoveel mogelijk digitaal of telefonisch af te handelen. Als het echt nodig is, dan plannen we een afspraak voor u in binnen de aangepaste openingstijden.

  • Algemeen telefoonnummer gemeente Voorst: 0571 27 99 11
  • Telefoonnummer frontoffice MNV: 0571 74 51 11
  • Telefoonnummer frontoffice CJG: 0571 74 51 50

Aangepaste openingstijden en telefonische bereikbaarheid

De gemeente Voorst is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 14.00 uur.

Burgerzaken is alleen op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uut tot 14.00 uur. Dus ook voor het afhalen van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen en het aangifte doen van geboorte en overlijden moet u eerst telefonisch een afspraak maken. 

De Frontoffice van CJG Voorst en het MNV is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.