Percelen voor levensloopbestendige woningen in Teuge (CPO)


De gemeente Voorst biedt 2 percelen aan voor de realisatie van levensloopbestendige woningen aan de Hessenlaan in Teuge. Er wordt ruimte geboden aan collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) voor de bouw van maximaal 6 levensloopbestendige woningen. De gemeente biedt de percelen aan met een vanaf prijs per inschrijving. De percelen worden aan de hoogste bieder verkocht.

Luchtfoto van de locatie in Teuge

Percelen met de bestemming wonen

De percelen hebben een gezamenlijke oppervlakte van 1.705m2. De bestemming van de percelen is ‘wonen’. De inschrijver moet zelf het nodige onderzoek naar de mogelijkheden binnen deze bestemming uitvoeren.

Inschrijven 11 oktober t/m 27 november 2023

De inschrijfperiode start op woensdag 11 oktober en eindigt op maandag 27 november 2023. Op voorst.nl/hessenlaan staat meer informatie, de voorwaarden en het formulier waarmee u kunt inschrijven. Een inschrijving is pas geldig nadat dit per e-mail door de gemeente bevestigd is. 

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Mark Lebbink, de medewerker grondzaken en planeconomie van de gemeente Voorst: m.lebbink@voorst.nl of 0571- 27 92 36.