Plannen voor maatregelen op spoorwegovergangen in Twello | Informatiebijeenkomsten op 12 en 13 oktober bij Brasserie Korderijnk


Op 12 en 13 oktober 2021 organiseren de gemeente Voorst en ProRail bijeenkomsten over maatregelen op spoorwegovergangen in Twello. Samen met ProRail werken wij aan een integraal plan voor een veilig en bereikbaar Twello. Onderdeel van het plan zijn aanpassingen aan de overwegen Molenstraat, Stationsstraat, Domineestraat, Holthuizerstraat en Dernhorstlaan en het realiseren van een spoortunnel (randweg Twello). In juni 2021 vonden twee digitale informatiebijeenkomsten plaats over de voor te stellen maatregelen op de overwegen. Tijdens en na de digitale informatiebijeenkomsten zijn reacties ontvangen. Kon u daar niet bij zijn, of was u niet op de hoogte van de digitale bijeenkomsten? Dan bieden we u graag de mogelijkheid om alsnog kennis te nemen van de plannen en om vragen te stellen of een reactie te geven. Ook geven wij een toelichting op het vervolgproces.

uitnodiging wwl plan

Fysieke informatiebijeenkomsten op 12 en 13 oktober 2021

Samen met ProRail nemen wij u mee in de voorstellen per overweg in Twello. Uw inbreng draagt bij aan een goede afweging voor de uiteindelijk te nemen maatregelen. Daarom presenteren wij de maatregelen graag aan u tijdens de informatiebijeenkomsten op dinsdagavond 12 en woensdagavond 13 oktober 2021 bij Brasserie Korderijnk in Twello. De informatie op beide avonden is hetzelfde.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Wij willen u de kans bieden om op een veilige manier de informatiebijeenkomst te bezoeken. Voor een goede spreiding van het aantal bezoekers delen wij de avonden op in tijdsblokken van een uur, namelijk van 19.00 tot 20.00 uur of van 20.30 tot 21.30 uur. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar overwegentwello@voorst.nl onder vermelding van uw naam en uw voorkeur voor een datum en een tijdsblok. Wij sturen u een bevestiging of uw gewenste tijdsblok nog beschikbaar is.

Meer informatie: www.voorst.nl/westelijke-randweg-twello