Praat mee over PlusOV


Uw mening en ideeën over PlusOV vinden wij belangrijk.

PlusOV

Reist u op afroep met PlusOV? Bijvoorbeeld om een avondje te kaarten of om bij iemand op bezoek te gaan? Uw mening en ideeën over deze manier van reizen vinden wij erg belangrijk. Daarom zoeken wij twee inwoners die vier keer per jaar willen meedoen aan het reizigerspanel van PlusOV. Als lid van het reizigerspanel heeft u direct invloed op de kwaliteit van PlusOV. Wilt u meedoen? Meld u dan nu aan! Aanmelden kan tot 15 oktober 2020. Let op: het gaat niet om reizigers die PlusOV gebruiken voor het leerlingenvervoer, dagbestedingsvervoer of jeugdwetvervoer.

Reizigerpanel

Het reizigerspanel bestaat uit een groep inwoners die meedenkt over de dienstverlening van PlusOV. PlusOV is een samenwerking van 9 gemeenten. Elke gemeente kiest 2 inwoners die aan het panel meedoen. Daarnaast stuurt de Adviesraad Sociaal Domein per gemeente een vertegenwoordiger. Ook PlusOV is erbij. Zo hoort u wat er zoal komt kijken bij het organiseren van uw ritten.

Waar en wanneer?

Het reizigerspanel komt maximaal 4 keer per jaar bij elkaar. De onderwerpen die we bespreken, zijn telkens verschillend. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de taxi’s. Of aan het verbeteren van de website. Elke bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. De bijeenkomsten worden afwisselend in Deventer en Apeldoorn georganiseerd. Ze vinden plaats op de laatste woensdag van de tweede maand van het kwartaal (start woensdag 25 november 2020 in Deventer, woensdag 24 februari 2021 in Apeldoorn). U kunt vanzelfsprekend met PlusOV naar de bijeenkomst reizen. U krijgt u de reiskosten vergoed.

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

PlusOV gebruikt de uitkomsten om het reizen voor u prettiger te maken. Van elke bijeenkomst komt een kort verslag. Als lid van het reizigerspanel krijgt u dit verslag als eerste te zien. U ziet dan meteen wat PlusOV met de uitkomsten gaat doen. De uitkomsten komen ook op plusov.nl te staan.

Aanmelden

Stuur ons voor 15 oktober 2020 een mail aan r.vanderplank@voorst.nl  waarin u aangeeft waarom u aan het reizigerspanel wilt meedoen. Zet in deze mail uw naam, adres, telefoonnummer én uw pasnummer. Uit alle aanmeldingen kiezen wij 2 inwoners. Bent u gekozen, dan krijgt u van PlusOV een uitnodiging voor de bijeenkomsten. Bent u niet gekozen, dan krijgt u hierover bericht van ons.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ruud van der Plank, projectleider Basismobiliteit bij de gemeente Voorst, via telefoonnummer 0571-279339 of 06-52071055.