Praat u mee over PlusOV in het reizigerspanel?


Reist u op afroep met PlusOV? Bijvoorbeeld om een avondje te kaarten, te reizen naar een evenement of om bij iemand op bezoek te gaan? Dan is het reizigerspanel van PlusOV op zoek naar u! In het reizigerspanel van PlusOV is er plek voor drie deelnemers uit de gemeente Voorst. Op dit moment is er pas één plek bezet en is er dus nog ruimte voor twee deelnemers. Uw mening en ideeën over het reizen met PlusOV is erg belangrijk. Als lid van het reizigerspanel helpt u mee om de kwaliteit van PlusOV te verbeteren. Wilt u meedoen? Meld u dan nu aan!

Logo PlusOV

Het reizigerspanel bestaat uit een groep inwoners die meedenkt over de dienstverlening van PlusOV. Het is een samenwerking van 9 gemeenten. Tijdens de bijeenkomsten van het reizigerspanel is Henk Meijer, de directeur van PlusOV, ook aanwezig. Hij vertelt wat er komt kijken bij het organiseren van uw ritten en welke ontwikkelingen er gaande zijn.

Waar en wanneer?

Het reizigerspanel komt twee keer per jaar bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we telkens een ander onderwerp.  Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de taxi’s. Of aan het verbeteren van de website. Elke bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur.

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

PlusOV gebruikt de inbreng van het reizigerspanel om de dienstverlening te verbeteren. Van elke bijeenkomst wordt een kort verslag gemaakt. Als lid van het reizigerspanel krijgt u dit verslag als eerste te zien. De uitkomsten komen ook op www.plusov.nl te staan.

Wat kost het?

Meedoen aan het reizigerspanel is gratis. U kunt vanzelfsprekend met PlusOV naar de bijeenkomst reizen. Elke keer dat u erbij bent, krijgt u reiskosten vergoed. Ook koffie en thee zijn gratis.

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur voor 15 april 2024 een e-mail naar n.vangurp@voorst.nl waarin u aangeeft waarom u aan het reizigerspanel wilt meedoen. Zet in deze e-mail uw naam, adres, telefoonnummer én uw PlusOV-pasnummer. Uit alle aanmeldingen kiezen wij twee inwoners. Bent u gekozen, dan krijgt u van PlusOV een uitnodiging voor de bijeenkomsten. Bent u niet gekozen, dan krijgt u hierover bericht van ons.