Raadsvergadering 15-10-19


Let op: afwijkende vergaderdag!

Gemeenteraad Voorst

De raad debatteert over een onderwerp dat behandeld wordt in de rondetafelgesprekken van maandag 14 oktober 2019. U bent van harte welkom het debat te volgen vanaf de publieke tribune. Via deze link kunt u alle vergaderstukken bekijken. 

Agenda

In deze vergadering wordt gesproken over: 

  • Opheffen gemeenschappelijke regeling Delta [finaal debat en besluit]

De raad stelt bij aanvang van de vergadering de agenda vast. Het is altijd mogelijk dat er dan wijzigingen worden aangebracht in de onderwerpen of de volgorde van behandeling. In deze vergadering neemt de raad besluiten over de onderwerpen waarover het debat is gevoerd en/of het onderwerp besluitrijp wordt gevonden. 

Geen inspreekmogelijkheid

U hebt in de raadsvergadering geen mogelijkheid om in te spreken. Daarvoor kunt u de rondetafelgesprekken benutten. Het rondetafelgesprek over dit onderwerp vindt plaats op maandag 14 oktober. 

Informatie

  • Alle stukken, die betrekking hebben op de vermelde agendapunten, vindt u HIER
    In de raadzaal is WIFI aanwezig, zodat u tijdens de vergadering de stukken ook digitaal kunt bekijken via uw eigen apparatuur.
  • Wilt u per e-mail geattendeerd worden op nieuwe vergaderstukken voor ronde-tafelgesprekken en raadsvergadering dan kunt u dit doorgeven via raad@voorst.nl 
  • Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met Bernadette Jansen, griffier, 0571- 27 92 17 , Dini Vriezekolk, locogriffier, 0571-27 93 87 of raad@voorst.nl