Raadsvergadering op maandag 16 mei 2022 om 19.30 uur (MFC Klarenbeek)


Op 16 mei gaan de raadsleden met elkaar in debat en neemt de raad besluiten. De raadsvergadering begint om 19.30 uur. Deze raadsvergadering is een vervolg op de ronde-tafelgespreken van 19 april 2022.

U bent welkom om de vergadering bij te wonen vanaf de publieke tribune van het MFC Klarenbeek, Bosweg 14.

 

Agenda

  • Bestemmingsplan Middendijk 26, Nijbroek
  • Bestemmingsplan Hoek Stationsstraat-Veilingstraat, Twello
  • Evaluatie beleid en functioneren verbonden partijen
  • Discussienota participatie en adviesrecht in het kader van de Omgevingswet

De raad stelt bij aanvang van de vergadering de agenda vast. Het is altijd mogelijk dat er dan wijzigingen worden aangebracht in de onderwerpen of de volgorde van behandeling. U kunt de agenda en de bijbehorende stukken hier vinden.

Terugluisteren

Van de vergadering wordt een audioverslag gemaakt dat u de volgende dag terug kunt luisteren. Na enkele dagen is het verslag bewerkt en kunt u ook direct selecteren op onderwerp en spreker. Het is op dit moment nog niet mogelijk om de vergadering live via internet te volgen.

Geen inspreekmogelijkheid

U heeft bij de raadsvergadering geen mogelijkheid om in te spreken. Daarvoor bieden de ronde-tafelgesprekken juist wel ruimte. De gemeenteraad houdt als regel twee weken voor een raadsvergadering ronde-tafelgesprekken.

E-mail service raadsstukken

Wilt u zich aanmelden voor de e-mail service raadsstukken? Stuur een e-mail naar raad@voorst.nl. U ontvangt dan bij nieuwe agenda’s van ronde-tafelgesprekken en raadsvergaderingen een e-mail met een directe link naar de vergaderstukken.