Reizen met het openbaar vervoer. Hoe pakt u dat aan?


Nu u weer met de bus of trein op stap mag, vraagt u zich misschien af hoe het reizen nu precies in z’n werk gaat. De OV-ambassadeur vertelt u hier graag meer over tijdens de online OV-informatiebijeenkomst

reizen met ov

Online informatiebijeenkomst over het reizen met het OV

In een klein groepje legt een OV-ambassadeur stapsgewijs uit hoe u een OV-chipkaart aanvraagt en hoe u de chipkaart gebruikt in het openbaar vervoer. OV-ambassadeurs zijn senioren met veel ervaring in het reizen met het openbaar vervoer. Deze vrijwilligers maken andere senioren wegwijs in het openbaar vervoer.

OV-ambassadeurs helpen u graag op weg

Voor het deelnemen aan deze gratis bijeenkomst heeft u een telefoon, tablet of computer met camera en microfoon nodig. Na aanmelding via e-mail
​​​​​​​ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl ​​​​​​​ontvangt u een inlogcode. Weet u niet precies hoe het werkt? Bel gerust met OV-ambassadeurs 038-45 40 130.

Na de bijeenkomst is er ook de mogelijkheid om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station, en het maken van een proefreisje (u betaalt uw eigen reiskosten) onder begeleiding.

Voor meer informatie klikt u op deze link